четвъртък, 4 август 2022 г.

Първи изображения на Fiat Fastback


 Четири години след като видяхме Fiat Fastback Concept, италианците представят производствената версия на купеобразният SUV, който за съжаление няма нищо общо с концептуалният модел. Освен разликите в дизайна, производителят е заменил и платформата и серийната версия ще бъде базирана върху MLA платформата от Fiat Pulse

И двата модела се произвеждат и предлагат в Южна Америка, което означава, че за задвижване Fiat Fastback ще разчита на конвенционални задвижвания, без каквато и да е електрификация. Все още не е разпространена официална информация за модела, но със сигурност под предния капак място ще намират 3 и 4-цилиндровите, бензинови турбо агрегати с работен обем от 1.0 и 1.3 литра, чиято мощност ще достига 185 к.с. 

Интериора ще се предлага с цифров инструментален панел пред водача срещу доплащане, но 8.4 -инчова мултимедийната система ще се предлага серийно за модела. По-големият 10.1-инчов екран е наличен за инфотайнмънт системата. Климатроника и камерата за задно виждане също са включени в базовото оборудване. 

Официалната премиера на Fiat Fastback ще се състои през септември месец, а продажбите трябва да започнат малко след това. Произвежданият в Бразилия, купеобразен SUV модел ще бъде наличен само на пазарите в Южна Америка, но не е изключено в по-късен етап моделът да бъде достъпен и на други пазари. Цените за модела се очакват да варират между 25 и 29 000 долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар