четвъртък, 29 юли 2021 г.

Fiat Pulse е името на новият SUV на марката

 Преди близо три месеца разбрахме, че Fiat ще представи компактен SUV за пазарите в Южна Америка. Тогава марката предостави възможността на клиентите да изберат име на модела, като им предостави три варианта на име: Tulo, Pulse и Domo. След гласуване по интернет клиентите избраха името на модела да бъде - Pulse. След като стана ясно името на модела, марката разпространи изображения и на интериора, заедно с официална информация относно агрегатите, които ще намират място под предния капак. 


За задвижване базовата версия ще разчита на 1.3 литров, атмосферен, бензинов мотор с мощност 101 к.с., куплиран с 5-степенна, механична или CVT трансмисия. Над него е позициониран новият - 1.0 литров, турбо мотор с мощност 131 к.с., който може да работи и с етанол. Той ще се предлага само с 6-степенна, автоматична трансмисия, като при всички случаи задвижването ще се осъществява посредством предните колела. Fiat Pulse е изграден върху силно модифицираната платформа на Fiat Argo, като междуосието е увеличено символично с 11мм., но въпреки това корпусът е същият, но със силно променен дизайн. 


Интериорът предлага място за пет човека, като пред водача място намира цифров, 8-инчов инструментален панел, който най-вероятно ще се предлага срещу доплащане и 10.1-инчов дисплей за новата мултимедийната система на марката - Uconnect, която направи своят дебют в обновеният Fiat Toro. Продажбите на Fiat Pulse в Бразилия ще започнат в края на лятото, като цените се очакват да стартират от около 17 000 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар