сряда, 5 май 2021 г.

Fiat представя компактен SUV в Южна Америка

 Не е тайна, че италианците изпуснаха бума на SUV моделите, което и повлия на общата им пазарна позиция в момента. Едва тази година, Fiat ще представи производствената версия на SUV модел известен като Progetto 363, чиито продажби в Южна Америка ще започнат през септември. Официалната премиера на разработеният в Бразилия модел ще се състой следващата седмица, когато ще станат ясни и всички подробности около него. Тогава ще стане ясно и неговото име, тъй като в момента марката е обявила публично гласуване на сайта  /suv.fiat.com.br./, където потребителите  избират измежду имената: Tuo, Pulse и Domo. 


Знае се, че новият SUV на марката е построен върху новата MLA платформа на марката, а за задвижване ще разчита на 1.0 и 1.3 литровите, бензинови мотори. Все още не е ясно дали ще присъства и версия 4х4, но най-вероятно такава ще има взета на заем от Fiat Toro.

Снимки на интериора липсват. Според търговския директор  на марката за региона - Херландер Зола, моделът ще изненада потребителите със своето оборудване. Очаква се новата система за свързаност "Fiat Connect Me" с възможност за покупки от онлайн приложения да бъде налична и тук, както и други системи за развлечения, безопасност и комфорт. 

Повече подробности и снимки ще бъдат добавено следващата седмица, след официалната премиера на модела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар