сряда, 5 май 2021 г.

WEY Latte е третият модел от новата моделна линия на марката

 След WEY Mocca и Macchiato, китайската марка представя своя трети модел от "Кафе" серията на своите кросоувър модели. Новият модел носи името Latte и ще бъде позициониран между двата налични кросоувъра в серията. Дизайна на WEY Latte е в стила на моделната гама и е определен като модерен и луксозен. 


Интериора също предлага модерна обстановка с характерната кристална топка на скоростния лост и три дисплея, като най-големият за инфотайнмънт системата е с големина 14.6-инча. Налична е системата за виртуална реалност, която прожектира на предния прозорец пред водача навигиращите стрелки от навигационната система заедно с най-важната информация за моментното състояние на системите в автомобила. Липсата на физически бутони също прави впечатление, както и качествените материали. 


За задвижване WEY Latte, разчита на хибридна технология с 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 238к.с., чиито разход обявен от производителят е 4.9л/100км. Според някои информации моделът ще бъде наличен и с 2.0 литров турбо мотор с мощност 230к.с., куплиран с новата 9-степенна, двудискова трансмисия разработено от Great Wall. Повече информация и официални снимки ще бъдат публикувани към този пост в по-късен етап. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар