петък, 23 април 2021 г.

Fiat Toro с фейслифт, нов агрегат и интериор

 След лекото обновяване на Fiat Toro, което бе направено миналата година, сега марката представя по-драстичен фейслифт на предлаганият в Южна Америка товарен модел. Външно моделът е променен само в предната си част, където наблюдаваме нова радиаторна решетка с голям надпис на марката вместо емблема, нов капак и нов дизайн на бронята. 


По-драстични са промените в интериора, който вече е в крак с новите технологии. Пред водача място намира цифров инструментален панел с 7-инчов екран, а на централната конзола вече наблюдаваме вертикален 8.4 или 10.1-инчов тъчскрийн дисплей за инфотайнмънт системата с нова функция за свързаност и покупки от приложения. Контролният блок за управлението на климатичната инсталация също е изцяло нов. 


Под капака също има какво да се види. Освен познатият -1.8 литров атмосферен мотор и 2.0 литровият, турбо дизел с мощност съответно от 140 и 170к.с., за модела ще се предлага и изцяло нов - 1.3 литров, турбо бензинов мотор с мощност 180к.с. Всички версии се предлагат серийно с 6 или 9-степенни, автоматична трансмисия, като за дизеловите агрегати ще се предлага срещу доплащане и задвижване на четирите колела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар