сряда, 3 август 2022 г.

Произвежданите в Китай - Volkswagen Tayron и Tayron X с фейслифт

 Предлаганият в Китай от 2018 година - Volkswagen Tayron, получава козметични промени заедно с купеобразната версия Tayron X. Разликите са малки, но забелижителни особенно в задната част, където светлините вече са свързани помежду си. 
В интериора обаче, нещата стоят по друг начин и реално той е изцяло нов. Основен акцент е 12-инчовият дисплей за мултимедийната система с гласов контрол и подобрени функции, но цифровият инструментален панел е без промяна. Оборудването като цяло е без промени, но серийно за модела вече се предлага многоцветно амбиентно осветление. 

Под капака и на двата модела място намират 1.4 и 2.0 литровите - TSI агрегати с мощност съответно от 150,  186 или 220 к.с., куплирани с 7-степенната, DSG трансмисия задвижваща предните колела. Най-мощната версия може да се поръча и със системата 4Motion. Налична вече е и хибридна версия с 1.4 литров мотор, електромотор и 6-степенна, DSG трансмисия, чиято мощност възлиза на 211 к.с. От следващата година 1.4 литровият мотор ще бъде заменен от новата версия на 1.5 литровият - TSI, наречена evo-2.



Няма коментари:

Публикуване на коментар