четвъртък, 27 февруари 2020 г.

Коронавирус отлага премиерата на Volkswagen Tayron X

Предлаганият в Китай, Volkswagen Tayron ще се сдобие и със спортно ориентирана версия наречена Tayron X. В сравнение с конвенционалната версия, новият модел е със снижена с 25мм. линия на покрива и ревизирани задни светлини. Все още няма официална информация за агрегатите, които ще бъдат достъпни за модела, но най-вероятно моторната гама няма да се отличава от тази на Tayron. Това означава, че под предния капак място ще намира 2.0 литров, турбо бензинов мотор във версии на мощност от 186 и 220к.с., куплиран с 7-степенната, DSG трансмисия. Задвижването на четирите колела ще бъде достъпно само срещу доплащане. 
Официалната премиера на модела, бе насрочена за април месец в Пекин, но тъй като автоизложението там няма да се състои поради наличието на коронавирус, марката най-вероятно ще отложи или премести премиерата на модела.
+++++++++++++++++++++++++++++
Днес - 14.04.2020 година, марката представи официалните снимки на своя купеобразен кросоувър модел предназначен за пазарите в Китай - Tayron X. Според официалната информация двигателите налични за тази версия ще са бензиновите, турбо мотори с работен обем от 2.0 литра във версии на мощност от 186 и 220к.с. Серийно трансмисията с която ще се предлагат и двете версии е 7-степенната, DSG задвижваща предните колела. Срещу доплащане може да бъде поръчано и задвижване на четирите колела, но само за по-мощната версия. За сега не е ядно, сали Tayron X ще се сдобие и с хибридна версия по подобие на своя събрат Volkswagen Tayron. Пазарната премиера на модела ще се състои в края на лятото, като цени все още не се споменават.
В Европа, се очаква подобна версия базирана на фейслифта на Volkswagen Tiguan, който се очаква да бъде представен през септември месец. Ако всичко върви по-план, най-късно през март ,следващата година трябва да видим и Tiguan GT, чиито ипионски снимки се появиха преди няколко седмици. https://www.instagram.com/p/B9Ob9d5j3E7/




Няма коментари:

Публикуване на коментар