сряда, 23 март 2022 г.

Wuling Jiachen - миниван предназначен за младите семейства

Китайската марка представя поредният си MPV модел предназначен за местният пазар. За сега експорт на новият седемместен модел наречен - Jiachen не се предвижда, но е много вероятно това да се случи, имайки предвид успеха на моделите в Индонезия и Индия, които предлагат богато оборудване на сравнително поносими цени за споменатите региони. Технически новото предложение на марката е тясно свързано с Wuling Hong Guang, но предлага малко по-модерен дизайн. 

Wuling Jiachen е оборудван с триредов интериор, индивидуални седалки на първите два реда и триместна сгъваема пейка за возещите се на трития ред. С дължина от 4.78 метра, новият модел няма да предлага значително багажно пространство за седем човека, но ако се използва само от четири човека, то тогава товарното пространство възлиза на завидните - 1177 литра. Интериора е опростен с аналогов инструментален панел пред водача и плаващ 10.2-инчов дисплей за мултимедийната система, която се предлага срещу доплащане. Серийно на борда място намира обикновена климатична инсталация с ръчен контрол и малък стъклен люк на тавана. Срещу доплащане за модела се предлагат цифров инструмнтален панел, тризонова климатична инсталация, кожен салон с четири ел. седалки с отопление, круиз контрол и т.н.

Относно задвижването Wiling Jiachen, разчита на 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 147 к.с., куплиран с 6-степенна механична трансмисия задвижваща предните колела. По-скъпите версии могат да бъдат оборудвани и с CVT трансмисия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар