понеделник, 10 януари 2022 г.

Jeep Renegade отново подложен на козметични пормени

 Малко повече от три години след направеният фейслифт на Jeep Renegade, марката отново обновява най-малкият си SUV модел, което говори, че не възнамерява да подготвя негов наследник или поне, не такъв задвижван от ДВГ. Stellantis насочва всичките си ресурси към развитието на електрическите си модели, които ще обхванат цялата гама до края на 2025 година. Новата версия на Jeep Renegade ще бъде представена в Бразилия, до края на този месец, а до края на годината ще бъде наличен и на всички световни пазари. 


Външните промени са значителни, но се направени толкова внимателно, че трябва набито око за да ги видите от пръв поглед. В предната част, обновената версия се сдобива с нов дизайн на бронята, по-малка радиаторна решетка и съответно с по-малки фарове, които правят излъчването някак си по-елегантно. Преминавайки към задната част виждаме и нови странични огледала. Погледнат отзад обновеният Jeep Renegade се характеризира с по-малки задни светлини и новия дизайн на бронята, която е по-врязана в тялото. 


В интериора промените се забелязват по-лесно. Веднага прави впечатление новият волан и цифровият инструментален панел пред водача със сменящ се интерфейс. Мултимедията също е от последно поколение с 8.4-инчов екран от базовото ниво на оборудване, а централната конзола с контролерите на климатичната инсталация е с изцяло нов дизайн. 


Към този момент разполагаме с техническите спецификации, само на версията която ще бъде налична в Южна Америка. Там моделът ще се предлага с 1.3 литров, турбо бензинов мотор с мощност 182 к.с., куплиран с 6-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните колела или 9-степенна, автоматична скоростна кутия за версията 4х4. Повече подробности, както и снимки за Jeep Renegade 2022 ще бъдат добавени в по-късен етап. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар