вторник, 8 декември 2020 г.

Обновеният Nissan Armada представен в САЩ

Слабите продажби на Nissan Patrol , предизвикват поредните промени, които марката прави на своя флагмански SUV модел. След обстойното обновяване на Patrol, преди една година от началото на следващата година в САЩ, започват продажбите и на обновеният Nissan Armada, който се стреми да се разграничи от Patrol и разполага с нов дизайн на броните и радиаторната решетка. 



По-интересни за купувачите са промените в интериора, където наблюдаваме изцяло нов централен панел с 12.3-инчов екран за инфотайнмънт системата. Конзолата между двете седалки също е претърпяла промени, като сега там място намира и въртящ се клъстер за смяна на режима на 4WD трансмисията. Най-вероятно до пролетта на следващата година новият интериор ще бъде достъпен и за Nissan Patrol.


Под капака Nissan Armada, разполага с познатият - 5.6 литров, V8-цилиндров, бензинов агрегат с мощност 400к.с., куплиран с 7-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението стандартно към задните колела. Задвижването 4WD е налично срещу доплащане, което включва и блокировки на диференциалите. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар