събота, 27 юни 2020 г.

Wuling Victory се явявава, като флагман на марката

Китайската марка Wuling, собственост на SAIC, представя нов MPV модел базиран върху платформата на Baojun RS-7, която пък от своя страна е разработено с помощта на General Motors. Повечето нови модели представени от концерна се основават именно върху тази модулна платформа. Wuling Victory ще бъде флагман на марката, като ще предлага задоволителен комфорт на достъпни за китайските семейства цени. Дизайна прави впечатление с новият си стил, който ще се наложи и в бъдещите модели.
За задвижване новият MPV модел, разчита на резонния - 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 177к.с., куплиран предимно с CVT трансмисия, предаваща движението към предните колела. В по-късен етап се очаква и хибридна версия на модела оборудвана с 2.0 литров мотор и електромотор. системата ще позволява ма модела да се движи в чист електрически режим или такъв в който двигателят само ще дозарежда батерията. 
Интериорът на седемместният модел е модерен и предлага всички съвременни технологии. Цифров инструментален панел пред водача, мултимедия с 10-ичов, широкоекранен дисплей, климатроник, чието управление се осъществява чрез сензорен панел, безключов старт и достъп към автомобила, пълен ел. пакет, мултифункционален кожен волан и др. Срещу доплащане ще бъдат налични неща като: панорамен покрив, всестранни камери предаващи обзор от 360 градуса, а втория ред садалки може да се поръча с две индивидуални кресла. Цени не се споменават, нито това дали се предвижда експорт на модела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар