сряда, 26 февруари 2020 г.

Hyundai I30 отново с фейслифт

Явно става навик на корейците през две години да обновяват модела - Hyndai I30. След направените последни козметични промени, корейският хеч може с основание да бъде сбъркан с новото поколение на Ford Focus. Добре, че все пак стандартно моделът ще се предлага с новите LED, предни светлини, който разполагат със собствен V-образен подпис на дневните светлини. Промените в екстериора на модела са налични и за трите версии на модела: хеч, комби и Fastback. 
В интериора няма много промени, ако изключим разбира се опционалния, цифров инструментален, 7-инчов панел пред водача. Мултимедийната система също е нова и разполага с 10.2-инчов, плаващ дисплей. Богат набор от системи за подпамагане на шофирането е наличен още от базовото ниво на оборудване, като няма да липсват такива като: система за предупреждение за обекти в сляпата зона на водача, система за поддържане движението в пътното платно. 
Моторната гама на модела включва изцяло новият - 1.5 литров мотор с мощност 110к.с., както и неговата турбо версия с мощност 160к.с., оборудвана с лека хибридна система. Базовият 1.0 литров, турбо мотор остава в гамата, като за него също ще се предлага леката хибридна технология, но срещу доплащане. Дизеловите версии ще продължават да разполагат с 1.6 литровият мотор, но вече във версии на мощност само от 115 и 136к.с. Серийно за модела ще се предлага 6-степенната, механична трансмисия, но за повечето от версиите ще бъде налична и 7-степенната, двудискова трансмисия.





Няма коментари:

Публикуване на коментар