петък, 7 юни 2019 г.

Suzuki Baleno ще се предлага в Индия и като Toyota Glanza / Starlet

Сътрудничеството между Toyota и Suzuki, започва да дава своите плодове, като първият е Toyota Glanza. От пръв поглед става ясно, че това е просто познатото Suzuki Baleno с емблемите на Toyota и леко променена радиаторна решетка. Трябва да се спомене обаче, че моделът ще се предлага само в Индия, но с по-високо оборудване от първообраза и съответно с по-висока стартова цена. Следващата година, хък моделът ще се предлагана избрани пазари и под името Starlet.
Под капака промени няма. Стандартната версия на Totota Glanza ще се задвижва от 1.2 литровия, бензинов агрегат с мощност 83к.с., който ще се предлага и във версия - лек хибрид, чиято мощност ще достига 90к.с. Други агрегати за сега не се предвиждат. 
Намеренията на марката са в скоро време да последват още подобни модели базирани на   Suzuki Alivio/CiazErtiga и Vitara Brezza. Според последната информация европейския пазар също ще се сдобие с нови модели с емблемите на Suzuki, които пък ще бъдат ребаджнати Toyota Corolla Touring Sports и Toyota RAV4

Няма коментари:

Публикуване на коментар