вторник, 21 август 2018 г.

Suzuki Alivio/Ciaz с фейслифт

Предлагания в Китай и Индия модел, получава козметични промени точно четири години след неговата официална премиера. Suzuki Alivio/Ciaz получава нова предна част, кото предава на модела по-модерен и изтънчен вид. Предната броня, фаровете и радиаторната решетка са изцяло нови, а в задната си част моделът се е сдобил с хромирани елементи и променени задни светлини познати от китайската версия. 
Освен външните промени обаче Ciaz, получава и нов 1.5 литров, бензинов агрегат комбиниран с лека - хибридна система, чиято мощност ще възлиза на 105к.с. Останалите агрегати са познатите 1.4 и 1.6 литрови с мощност съответно от 92 и 122к.с., както и 1.3 литровият, дизел с мощност 90к.с. Наличните трансмисии остават познатите: механична 5-степенна и автоматична с четири предавки. 
В интериора не се наблюдават особени промени, но впечатление прави новия инструментален панел пред водача Съобщава се и за по-богато оборудване, като вече налични ще бъдат и адаптивен автопилот, ESP и сензори за заден ход. Добрата новина за бъдещите клиенти е, че цените на базовите версии ще бъдат занижени. Продажбите на обновеното Suzuki Ciaz, в Индия ще започнат от началото на следващия месец. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар