неделя, 31 януари 2016 г.

Suzuki-Maruti Vitara Brezza с премиера в Индия

След броени часове в Индия ще бъде представен компактния кросоувър Suzuki-Maruti Vitara Brezza. Всъщност това не е скъсена версия на Suzuki Vitara / Escudo, която познаваме и тук, а изцяло нов разработен в Индия кросоувър построен върху платформата на Suzuki Maruti Dzire. С дължина под 4-ри метра, моделът ще бъде освободен от скъпите данъци за МПС, които действат в страната и ще се възползва от редица облаги. Именно това ще бъде една от причините Vitara Brezza да бъде един от най-продаваните кросоувъри в страната. Конкуренция разбира се има, но тя е предимно то местните производители Tata и mahindra, а честно казано те не могат да предложат качеството на изпълнение сходно с това на Suzuki-Maruti. 
Под предния капак място ще намира единствено 1.3 литровия, турбо дизел с мощност 89к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия. Експортните версии, които ще се предлагат в Индонезия и Тайван ще разполагат с 1.5 литпов, бензинов агрегат. При всички случаи задвижващи ще са предните колела. 
Серийното оборудване ще включва само най-необходимите неща за удобство и безопасност. Срещу доплащане обаче ще могат да се поръчат множество глезотии включително, инфотейнмънт система, камера за обратно виждане, без ключово стартиране и дори автопилот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар