вторник, 25 юни 2019 г.

BMW Vision M Next Convept: Това ли е бъдещето на BMW i8?

В последно време, баварците показват меко казано - странни концепции, чиито дизайн кара феновете на марката да бъдат разделени на два полюса. Последната концепция на марката също не впечатлява с кой знае, какъв дизайн, но за сметка на това демонстрира възгледите на производетеля за спортното шофиране в близко бъдеще. 
BMW Vision M NEXT, разполага с най-новата разработка  на автономна система за шофиране, която взима данни от маниера на шофиране на водача и имитира неговият стил. Като цяло интериорът е минимилистичен и разбира се предлага всички най-нови системи и технологии. Демонстрирани са и нови материали, като нов микрофибър наподобяващ усещането при допир на кожа. 
За задвижване, концепцията разчита на Plug-in хибридна технология с мощност от 600к.с., достатъчна да ускори модела до 100км/ч от място за 3 секунди. Според информацията в изцяло електречески режим двуместното купе може да измине до 100км. Все още не се споменава дали бъдещето на следващата генерация на BMW I8 е тясно свързано с тази концепция, но така или иначе дизайна не ни впечатлява още повече, че все още не сме забравили BMW M1 Concept



Няма коментари:

Публикуване на коментар