събота, 20 април 2019 г.

Lincoln Corsair наследник на модела MKC

В Ню-Йорк, премиера ще направи наследника на Lincoln MKC, чието име вече ще е Corsair. Той е базиран върху платформата на новия Ford Kuga / Escape, но разполага с коренно различен дизайн на екстериора и интериора в стила на Aviator
Първоначално на пазара в САЩ, моделът ще се предлага с бензиновите 2.0 и 2.3 литрови, Ecoboost агрегати с мощност съответно от 253 и 284к.с., куплирани с 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към четирите колела. В по-късен етап ще бъде налична и хибридна версия. 
Оборудването е разточително, като на борда място ще намират: активна система за намаляване на шума, мултимедия от последно поколение, редица камери осигуряващи 360 градусова картина, асистенти за паркиране, адаптивен круиз контрол, цифров инструментален панел, панорамен покрив и т.н. Цени все още не се споменават, а продажбите трябва да започнат в края на тази година. Най-вероятно още следващата година ще видим и новото поколение на Lincoln Nautilus, която ще се води като 7 местна версия на Corsair.

Няма коментари:

Публикуване на коментар