сряда, 17 октомври 2018 г.

BMW X7 (G07) ще бъде представен в Лос Анджелис

По време на автосалона в Лос Анджелис, BMW ще представи официално пред публика своя флагман гамата на SUV моделите под наименованието - X7. Днес имаме възможност да видим официалните снимки на модела, чиито дизайн е пренесен почти на 100%, от концептуалния  BMW X7 iPerfomance, въпреки, че той не бе приет радушно от публиката. Дали въобще подобен модел е нужен е друг въпрос, но така или иначе BMW X7 е факт и ще бъде наличен при дилърите от началото на следващата година. 
Построен върху новата модулна платформа на компанията, като производителят изрично съобщава, че тя няма нищо общо с тази използвана за Rolls Royce Cullinan. С дължина от 5.15м, ширина - 2.0м и височина - 1.8 мтра, BMW X7 предлага завиден простор и място за трети ред седалки, което ще се доплаща допълнително. Оборудването разбира се е повече от достатъчно, като налични ще бъдат задължителните вече системи подпомагащи шофирането, инфотайнмънт система, виртуален кокпит, озвучителна система с мощност 1500W, снабдена с 20 високоговорителя доставяна от Bowers&Wilkins Diamond и т.н. Окачването стандартно е въздушно, а срещу доплащане ще се предлага и системата снабдена със сканиращи пътя камери, които подготвят настройките в зависимост от терена. 
За задвижване BMW X7 ще разчита на бензиновите 3.0 и 4.4 литровите, турбо мотори с мощност съответно от 335 и 446к.с. Дизелови версии все пак ще има и ще разчитат на 3.0 литровият, агрегат с мощност 256к.с., както и неговата версия с 4 турбини за модификацията M50d с мощност 400к.с. Всички версии са снабдени с преработена 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към четирите колела. 
Намерениото на компанията е да продава по 45 000 бройки на година, като цените ще започват от 84 300 евро. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар