сряда, 4 април 2018 г.

Lifan X70 заменя модела Х60

Един от най-добре експортираните китайски кросоувъри - Lifan X60, получава своя наследник в лицето на новия - Х70, въпреки че двата модела ще се предлагат паралелно. Това не е случайно, тъй като за основа е използвана платформата на второто поколение Toyota RAV4. Новият модел продължава да използва същата платформа, но междуосието е увеличено с 20мм. Купето е изцяло ново, като 1.8 литровият, бензинов агрегат с мощност 136к.с., остава на служба. Предавателните кутии са механични или CVT, а предаването е само на предните колела. В по-късен етап се очаква версия с 2.0 литров, атмосферен мотор.
Интериора е модерен и ще се хареса на бъдещите клиенти, като серийно ще се предлага мултимедийна система с 9.5-инчов дисплей, климатроник, пълен ел. пакет и мултифункционален волан. Срещу доплащане може да се поръча кожен салон с ел. седалки с подгряване, безключов достъп и старт, както и редица аксесоари. 
Продажбите в Китай, започват още този месец, а експорта ще се осъществи от края на лятото, като отново основен пазар ще бъде Русия. Цените там ще започват от около 10 000 евро. Няма коментари:

Публикуване на коментар