четвъртък, 2 март 2017 г.

Renault Captur с фейслифт

Дойде време за обновяването на Renault Captur. Не е тайна, че в момента това е един от най-търсените сегменти и всички са наясно, че няма място за компромиси.  този модел е и най-продаваният в класа си на стария континент. Дизайнерите са успели да си свършат работата, като са променили изцяло предната част на модела, но същевременно са запазили визията. Нови предни светлини, радиаторна решетка, броня. Всички тези детайли са изцяло нови. В задната част не се наблюдава разлика, а що се отнася до интериора, то там все още не е ясно, какви са промените, тъй като не разполагаме със снимки, но при всички случаи и там се очакват промени. 
По отношение на механиката, то там промени няма, а и не се налагат. Модерната гама от 3 и 4-цилиндровите, бензин и дизелови агрегати напълно задоволява нуждите на клиентите и не е нужно да бъде коригирана. 
официално обновеният Captur ще направи своята премиера в Женева, а продажбите трябва да започнат веднага след това. Все още не е известно дали ще има надценка за направените промени по модела, но дори и да има такава, то тя няма да е голяма имайки предвид, че най-вероятно и оборудването ще бъде малко по-богато. Към този момент стартовите цени на модела в Германия започват от 15 400 евро. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар