понеделник, 15 август 2016 г.

Хеч версията на Honda Civic първоначално само за САЩ

Днес бяха разпространени първите официални снимки на Хеч версията на Honda Civic, която бе представена като концепция преди няколко месеца. Първоначално моделът ще се предлага само в САЩ и ще се предлага с бензиновият 1.5 литров, турбо агрегат във версии на мощност от 174 и 180к.с. Серийно те ще са куплирани с 6-степенна, механична трансмисия, а срещу доплащане ще се предлага и CVT. 
Въпреки, че хеч версията на Civic ще се предлага първо в САЩ, моделът ще се произвежда изцяло в Англия. През септември месец ще бъде представена и европейската версия на модела, който ще разполага с по.богата гама агрегати, както и дизелова версия. Топ моделът носещ името Type R, ще бъде представен в Женева през март, следващата година. Именно тук се очаква да направи премиера и 10-степенната, автоматична трансмисия.
За сега от фирмата не споменават пълни подробности относно техническите характеристики, но дават да се разбере, че техният представител ще предлага най-голямо багажно пространство в своя клас. За съжаление към момента не разполагаме със снимки на интериора, но най-вероятно той няма да се отличава от този на седан и купе версията. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар