вторник, 2 август 2016 г.

Daihatsu Sigra / Toyota Calya представени в Индонезия

Преди да видим официалните снимки на Toyota Calya, Daihatsu от своя страна представи официално в Малайзия новият си MPV модел наречен Sigra. Той е технологично еднакъв с модела на Toyota, а външно разликите се свеждат до различното оформление на броните и радиаторната решетка. 
Според официалната информация за задвижване Daihatsu Sigra ще разчита на 1.0 и 1.2 литрови, бензинови агрегати, куплирани с механична или автоматична трансмисия. От страна на интериора разлики също няма да има. Седемместният бюджетен MPV модел ще се предлага със задоволително базово оборудване, но не очаквайте нищо фрапантно. Все пак базовата цена на Daihatsu Sigra ще започва от около 6500 долара, която ще бъде и най-ниската в този сегмент. Производството ще се осъществява в Индонезия, а продажбите трябва да започнат още тази година.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Броени минути след представянето на официалните снимки на Daihatsu Sigra, станаха достъпни и официалните изображения на споменатият вече Toyota Calya. За разлика от модела на Daihatsu обаче, Toyoata Calya ще разчита само на 1.2 литровия агрегат чиято мощност е 88к.с. и поради тази причина базовата версия ще бъде с около 15%, по-скъпа от тази на Daihatsu. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар