петък, 26 февруари 2016 г.

Toyota C-HR: Изкушаващо предложение на марката към младите клиенти

След многобройните концепции под името C-HR, дойде време да видим и серийната версия на новият кросоувър модел на Toyota, която ще бъде представена официално следващата седмица в Женева. Въпреки, че все още не се споменават подробности относно механиката на C-HR, то ние знаем, че моделът се уповава върху новата глобална платформа на марката, от която се възползва и Новата Toyota Prius, а това автоматично означава, че ще има и хибридна версия на модела. 
Toyota C-HR ще се предлага на пазарите в цял свят и няма да има претенции с офроуд качества. Неговите плюсове ще са: авангардния дизайн,  инфотейнмънт системата, която ще се предлага серийно и ще задоволява потребностите на младите клиенти и не на последно място хибридното задвижване. Продажбите на модела обаче ще започнат едва в началото на следващата година, а до тогава най-вероятно ще се появят адекватни предложения и от другите производители.
++++++++++++++++++++++++++
Хибридната версия ще се задвижва от 1.8 литров, бензинов агрегат, куплиран с електромотор чиято обща мощност възлиза на 122к.с.. Ще се предлага и конвенционална версия с 1.2 литров, турбо агрегат с мощност 115к.с., куплиран с 6-степенна, механична или CVT трансмисия. И за двете версии задвижването 4х4 ще се предлага срещу доплащане. В някои страни ще бъде налична и модификация с 2.0 литров, атмосферен мотор с мощност 150к.с.. Дизелова версия за сега не се предвижда, но при посочен разход на гориво от 3.7л/100км, за хибридната версия, на кой му трябва?
Серийното оборудване ще бъде богато, като налице ще бъдат неща като: пълен ел. пакет, озвучителна система с 9 високоговорителя, паркинг асистент, система за предотвратяване на удар, система за разпознаване на пътните знаци, адаптивен автопилот и др. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар