сряда, 20 януари 2016 г.

DS3 и DS3 Cabrio налични на пазара следващия месец

Преминаването на Citroen DS3 и DS3 Cabrio, към бранда на DS, води и до оптични промени на модела въпреки, че такива бяха направени при фейслифта, който бе представен преди две години. Въпреки новата визия и променения дизайн обаче не може да бъде скрит факта, че моделът вече е на преклонна възраст. Въпреки това дизайнерите са се постарали да предадат по-модерен вид на компактния модел и са внедрели успешно стилистиката от останалите модели в гамата на DS. Новата радиаторна решетка и предната броня придават едно съвсем ново излъчване, а в задната част наблюдаваме нови, LED светлини и хромирана лайсна. 
Под предния капак промени няма. Там място ще намират познатите 3 и 4-цилиндрови, бензин и дизелови агрегати с мощност между 82 и 208к.с., куплирани с механична или автоматична трансмисия. За пръв път кабрио версията ще се предлага и с най-мощният агрегат с торсен диференциал, което би трябвало да увеличи интереса към нея.
В интериора въпреки и не значими има промени. Впечатление прави новата мултимедийна система, благодарение на която централната конзола е станала по-изчистена. седалките също са нови, а според производителя качеството на материалите е още по-високо и същото, като при по-големите модели. Системата за предотвратяване на сблъсък в градски условия става налична и в този модел, както и камерата за заден ход придружена с асистента за паркиране. Пазарната премиера на DS3 ще се състои в края на февруари месец, като цени за сега не се предлагат, но новите собственици ще могат да персонализират своите модели с най-различни апликации и цветови схеми предлагани от производителя. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар