петък, 22 януари 2016 г.

Changan представи товарните Shenqi F30 и F50

Китайският производител Changan, пуска на пазара два товарни модела предназначени за местния пазар. Те ще се предлагат под имената: F30 Shenqi и F50 Shenqi и ще бъдат налични в дилърската мрежа на марката от пролетта на тази година. Този сегмент е доста разпространен в републиката и за да се пребори с конкуренцията, фирмата залага на проверена техника и луксозен интериор.
По-малкият модел се задвижва от 1.5 литров, бензинов агрегат с мощност 110к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия задвижваща задните колела. 
Changan F50 Sheqi разчита на по-стар, но надежден - 2.2 литров агрегат доставян от Great Wall. Той е с мощност 105к.с., но разполага с по-голям въртящ момент. 
И двата модела ще се предлагат в две дължини на междуосие, както с единична и двойна кабина. Цените ще започват от 50 000 юана за F30 и 58 000 юана за F50, което е конкурентно в сегмента имайки предвид богатото оборудване. Серийно моделите ще се предлагат с климатик, ел. пакет, серво на волана, въздушна възглавница за водача и озвучителна уредба. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар