събота, 29 януари 2022 г.

Новият DR 6.0 е флагмана на марката до този момент

 От тази пролет, китайският Chery Tiggo 7 ще се предлага в Европа, като DR 6.0 и автоматично ще се превърне във флагман в гамата на италианската, която китайците създадоха за да могат да навлязат по-лесно на пазара на старият континент. Процеса е изпитан отдавна и тук също не прави изключение. Моделът се произвежда в Китай и се доставя до работилниците на марката в Италия, където се сглобяват произведените от местни производители декоративни елементи, като брони, радиаторни решетки и други, които са със собствен дизайн и придават идентичност на модела. Повечето от детайлите в интериора също се произведени в Италия, което важи най-вече за тапицериите и подовото покритие. 


Новият DR 6.0 ще се предлага с - 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 156 к.с., който може да се поръча с LPG или метанова уредба. Серийно трансмисията е 6-степенна, механична, но срещу доплащане клиентите ще могат да си поръчат за своите модели двудискова скоростна кутия.  Производителят е готов да предложи и по-мощната версия с близо 200 к.с., а в случаи на интерес е възможно в най-скоро време да видим и триредовия - DR 8.0, който ще бъде италианската алтернатива на Chery Tiggo 8


Серийно новото предложение на марката ще се предлага с богато оборудване, което включва неща като: мултимедия, мултифункционален кожен волан, адаптивен круиз контрол, система за предотвратяване на сблъсък, сензор за разпознаване на пътни знаци, асистент за поддържане движението в пътното платно, стъклен люк, кожен салон, ел. седалки, безключов достъп и старт до автомобила, пакет камери с обзор 360 градуса и т.н. Всичко това ще се предлага с цена от 25 900 евро. Списъкът с опции на практика липсва, тъй като клиентите ще трябва да доплащат съответно само за двудисковата трансмисия, ако искат такава и типа на газовата уредба също по желание. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар