неделя, 30 януари 2022 г.

Opel Rocks-e избран за "Най-грозен автомобил на AutoblogBG" за 2021г.

По традиция всяка година в края на януари месец, обявяваме най-грозният автомобил за годината. Победителят се определя, чрез анкета в която посетителите на сайта могат да гласуват в продължение на един месец. Изключение бе направено единствено миналата година, тъй като призьорът бе избран служебно, поради липса на конкуренция. 

Тази година за "Най-грозен автомобил на AutoblogBG" е избран да бъде Opel Rocks-e. За него са гласували 61%, от читателите дали своя глас, а на второ и трето място съответно остават Hyundai Bayon с 24% и седан версията на Honda Civic с 15%. 

Ако приемем факта, че все пак моделът на Opel се причислява към една не толкова разпространена категория автомобили, а именно тези пригодени за употреба само в градски условия с ограничена на 45 км/ч., максимална скорост и възможност да се управляват от лица над 16 годишна възраст, то можем да приемем, че скритият победител реално е Hyundai Bayon. Все пак да не забравяме, че Opel иска минимум 7 999 евро за базовата версия на своят електрически модел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар