вторник, 3 юли 2018 г.

FAW Bestun X80 с фейслифт, нов интериор и 1.8 литров, турбо агрегат

Представеният преди 4 години китайски кросоувър - FAW Bestun X80, получава нова визия и изцяло нов интериор. Външните промени са видими от пръв поглед и придават на модела по-модерен вид. Интериорът също е основно променен, като главен акцент има 12-инчовия тъч дисплей на мултимедийната система с гласови команди, чрез който се управляват и функциите на климатичната инсталация. Базовото оборудване включва: 2 въздушни възглавници, пълен ел. пакет, климатроник, кожен салон с подгряване на предните седалки, парктроник, ABS, ESP и др. 
Под капака място намира бензиновият, 2.0 литров, атмосферен мотор с мощност 142к.с., куплиран с 6-степенна, механична или автоматична трансмисия. Досегашният 2.4 литров мотор се заменя с модерен 1.8 литров, турбо агрегат с мощност 186к.с. При всички случаи задвижващи са само предните колела. 
Освен в Китай, моделът ще се произвежда в Русия, като марката възнамерява освен там той да бъде експортиран и някой страни в Южна Америка и Африка. Цени все още не се споменават.


Няма коментари:

Публикуване на коментар