сряда, 28 март 2018 г.

Acura показа новото поколение на RDX

Само два месеца след, като видяхме Предпроизводствената версия на новата Acura RDX идва ред да видим и серийният модел. Може да се каже, че разликата между двата модела се свежда само в големината на страничните огледала. 
Новото поколение на RDX е построено върху изцяло нова платформа и осигурява значителен простор в кабината. Под капака място намира 2.0 литров, турбо, бензинов агрегат с мощност 272к.с., куплиран с 10-степенна, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела, чрез така наречената Super-Handling система, която може да предаде до 70%, от мощността към задните колела. 
Интериора е пренесен директно от предпроизводственаат версия, като още от базовото ниво на оборудване ще присъстват неща като: алуминии, дърво и висококачествена кожа. Мултимедийната система е с 10.5-инчов дисплей, а аудио системата е с мощност 760W. 
Моделът е проектиран изцяло в САЩ, където и ще се произвежда, което означава, че няма да има проблеми с предстоящата програма на президента Тръмп, за защита на американските стоки. Продажбите трябва да започнат това лято, но все още цените не са известни. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар