вторник, 28 февруари 2017 г.

Mitsubishi Eclipse Cross с премиера в Женева

Знаем, че Mitsubishi вече е под шапката на Ranault-Nissan. Знаем и това, че марката възнамерява да предлага предимно кросоувър и SUV модели на пазара и факта, че последният кросоувър модел носи името Eclipse Cross потвърждава това. Моделът ще бъде позициониран между Mitsubishi ASX и Outlander, а дизайна му е силно повлиян от концепцията Mitsubishi XR-PHEV II, която видяхме точно преди две години. 
За задвижване моделът ще разчита на 1.5 литров, турбо, бензинов агрегат, както и на 2.2 литров, дизел куплирани с 8-степенни CVT или напълно автоматична трансмисии, предаваща движението към предните или четирите колела. Системата за задвижване на четирите колела е от ново поколение и може да предава въртящият момент изцяло към предната или задната ос в зависимост от ситуацията. До края на следващата година се очаква и хибридна версия с бензинов мотор. 
Интериора е модерен и не липсва нищо за един съвременен автомобил включително и хедъп дисплей. Качеството на материалите отговаря на очакванията на клиентите, а списъкът с   допълнителното оборудване е достатъчно голям.



Няма коментари:

Публикуване на коментар