вторник, 6 септември 2016 г.

Първа снимка на новият Land Rover Discovery

Това е първото изображение на новото поколение Land Rover Discovery, което ще бъде представено официално след броени дни по време на автосалона в Париж. От това, което можем да видим става ясно, че дизайна ще е почти без промени на този в Land Rover Discovery Vision Concept, но най-вероятно срещуположно отварящите се врати ще са отпаднали. За съжаление все още не разполагаме с каквато и да било информация относно механиката, но се надяваме тя да стане ясна още преди официалната премиера на модела и веднага ще бъде добавено към този пост.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Новият седем местен SUV на марката ще бъде наличен на пазара от пролетта на следващата година. Според производителя това е най-добрият семеен SUV в момента, като съчетава най-добрите нива на комфорт, безопасност и ефективност както на пътя, така и извън него. Построен върху изцяло нова алуминиева архитектура, новият Discovery е с цели 480кг. по-лек от своя предшественик.
Под предния капак място ще намират бензиновия, компресорен, 3.0 литров агрегат с мощност 340к.с., както и дизеловият 2.0 литров мотор от семейството Ingenium с мощност 240к.с. По-мощният 3.0 литров дизел с неговите 254к.с. не е забравен и ще се предлага за версията TD6. Според каталожните данни средният разход на гориво ще бъде в рамките между 6.5 и 10.9л/100км. Всички версии ще се предлагат със новото поколение задвижваща система на четирите колела, както и с автоматична трансмисия. В Англия цените за базовата версия ще започват от 43 900 паунда.


Няма коментари:

Публикуване на коментар