четвъртък, 17 март 2016 г.

Volkswagen Saveiro отново подложен на фейслифт

След обновяването на Volkswagen Gol и Voyage, южноамериканското подразделение на марката показа и фейслифт версията на Volkswagen Saveiro, който се радва на широка популярност на пазарите в региона. поради тази причина марката е отпуснала доста средства и моделът е основно освежен. 
Визуално той е с изцяло нова предна част. Това е вторият фейслифт на модела и също като предишният се откроява ярко от предходната версия. В интериора също се наблюдават значителни промени. Всъщност и той е изцяло нов, а вече ще може да се поръча и инфотейнмънт система с 6.3-инчов дисплей. Климатичната инсталация, електрохидравличният усилвател, две въздушни възглавници и асистента за паркиране ще се предлагат серийно. При заявка обаче може да бъде направена значителна отстъпка и моделът да бъде поръчан почти гол. Без климатик, усилвател на волана, озвучителна уредба и др. 
Под капака място намира познатият 1.6 литров, бензинов агрегат с мощност 104к.с., както и нов, 1.6 литров, 16-клапанов агрегат с мощност 120к.с. Всички агрегати са куплирани с механична трансмисия. Както до сега моделът ще се предлага в три варианта на каросерията с 2, 2+2 и 5 места. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар