вторник, 22 септември 2015 г.

Nissan Altima с нова визия и подобрена аеродинамика

Представената преди три години Nissan Altima получава своята фейслифт версия, която ще бъде налична на пазара от ноември месец. Това е най-продаваният модел на марката в САЩ и няма място за грешки. Доброто трябва да стане още по-добро. 
Направено е! 
Новият дизайн на предната част е допринесъл за намаляване на челното въздушно съпротивление с цели три единици, като сега той е Сх-0.26. Най-голяма заслуга за това има радиаторната решетка, която притежава активни аеро елементи. подобрената аеродинамика се отразява и на разхода на гориво, без да се ревизират агрегатите.  Разхода при движение извънградски режим споменат от производителя достига до 6л/100км. за версията оборудвана с 2.5 литровия, бензинов агрегат с мощност 182к.с. Под предния капак място продължава да намира и 3.5 литровият, V6-цилиндров мотор със своите 270к.с. При всички случаи предавателната кутия е 7-степенна, автоматична с възможност за ръчна смяна на предавките чрез лостчета на волана. 
В интериора също се наблюдават промени, като най-голяма впечатление прави новата централна конзола с 5 или 7-инчови дисплей на новата инфотейнмънт система. седалките също са нови, както и воланът. За сега цени не се съобщават. Не се съобщава и това, кога ще видим обновената версия и на идентичният Nissan Teana.

Няма коментари:

Публикуване на коментар