понеделник, 19 март 2012 г.

Това е Ford Tourneo Custom/Transit






Точно един месец след представянето на Ford Tourneo Custom Concept, днес от централата разпространиха официалните снимки на производствената версия на модела, която ще направи своя дебют по време на изложението в Бирмингам, което ще отвори врати следващия месец.
Промени в дизайна няма, дори и в интериора. водачът ще разполага със всички модерни системи намиращи място и в леките автомобили включително и със система за предупреждение за напускане на пътната лента. От фирмата твърдят, че моделът е с най-ниски нива на шум в кабината по време на движение.
Под предния капак място намира подобрена версия на 2.2 литровия турбо-дизелов агрегат, който ще се предлага във версии на мощност: 100, 125 и 155к.с. Серийно всички агрегати са куплирани с 6-степенна механична трансмисия предаваща движението към предните колела и Стоп/Старт система, с която помощ средния разход на базовия модел е сведен до 6.9л/100км. Приятна новина за бъдещите собственици е и факта, че сервизния интервал е 50 000км.
От централата за сега не са обявили цените на модела, но стана ясно, че същия ще се предлага и на пазарите в САЩ, като в по-късен етап ще бъде представена и версия със задвижване на задните колела, а товарната версия се очаква да бъде представена през лятото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар