сряда, 4 януари 2012 г.

PSA обнови Citroen C1 и Peugeot 107






Градските модели CITROEN - C1 и Peugeot 107 получават втори основен фейслифт в своя жизнен цикъл. Продажбите на триото, в което влиза и Toyota Aigo са на много добри нива и заслужено получават нов обилк, който трябва да задържи добрите пазарни позиции в следващите няколко години още повече след представянето на тройката от VAG в лицето на Seat Mii, Volkswagen Up и Skoda Citigo.
Излъчването на обновените френски модели е изцяло ново. Предната броня, капак и калници са с нов дизайн, като впечатление правят и открояващите се дневни LED светлини. Погледнати отзад, моделите са без промяна, но Благодарение на внедряването на новите лога и при двата модела, те не могат да бъдат объркани с настоящата версия. В интериора също няма промяна, но обработката на материалите е по-качествена, и като цяло се придава усещане за използване на такива с по-високо качество.
Първоначално под предния капак промени няма да се наблюдават. От края на лятото обаче ще започне да се предлага новия 3-цилиндров бензинов агрегат чиито работен обем е 1.0 литра, а мощността му ще бъде 68к.с. Цени за сега не са съобщени, но от компанията обещават да не искат повече пари за направените промени, което ще рече, че стартовата цена ще започва около 9 500 евро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар