сряда, 20 април 2011 г.

Ford Taurus с основен фейслифт




На автосалона в Ню Йорк, фирмата ще покаже обновения Ford Taurus, който така и не се наложи убедително на пазара в САЩ. Новото излъчване на автомобила е значително по-агресивно. От фирмата твърдят, че новия дизайн на изцяло новата предна част допринася за по-нисък разход на гориво. В задната част промените се свеждат до нови светлини снабдени вече с LED технология и нова броня.
Базовия модел ще продължава да се предлага с 3.5 литровия Duratec, но мощността му е увеличена на 290к.с. Обновеният модел вече ще се предлага и с нов 2.0 литров, 4-цилиндров турбо агрегат чиято мощност е 237к.с., а най-мощната версия ще се задвижва от 3.5 литровия турбо мотор чиято мощност остава 365к.с.
В интериора промените също са осезаеми. Изцяло нов инструментариум пред водача го информира за моментното състояния на автомобила. Централната конзола също е изцяло нова, като серийно ще се предлага иновативната командна система - MyFord.
Цени за сега не се съобщават. Те ще станат ясни в началото на следващата година, когато ще започнат продажбите на обновения Ford Taurus.

Няма коментари:

Публикуване на коментар