понеделник, 8 април 2024 г.

Toyota Crown Crossover RS Lanscape само за Япония


Toyota разширява моделната гама на Toyota Crown Crossover със специална версия с офроуд привкус наречена Landscape. Тя се характеризира с добавени офроуд декоративни елементи, увеличен клиренс, специални гуми за всякакви терени монтирани на 18-цолови джанти и сериен теглич. Срещу доплащане се предлага и специално разработен сафари багажник за покрива, който засилва още повече приключенската естетика на Landscape.

За задвижване, новата версия ще разчита на хибридното задвижване с 2.4 литров, 4-цилиндров турбо мотор куплиран с електромотор, чиято обща работна мощност възлиза на 340 к.с. хибридната система е оборудвана с 6-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към четирите колела. 

В интериора разлики спрямо другите версии на Crown Crossover  няма, освен факта, че същият е едноцветен за по-лесна поддръжка, а на места се забелязват щампи с надпис Landscape. Линията на оборудване е идентична с тази на RS, което означава богато оборудване и наличие на почти всички асистенти подпомагащи шофирането. Цените на Toyota Crown Crossover RS Lanscape в Япония стартират от 45 300 долара, което е само с 1000 долара повече от нормалната версия на Crossover RS. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар