четвъртък, 14 декември 2023 г.

Cadillac Vistiq е по-евтината версия на Escalade IQ

Cadillac изненадващо представи първите официални снимки на своят нов електрически SUV модел наречен Vistiq. По-всичко личи, че триредовият модел е основан на представеният през лятото Cadillac Escalade IQ и ще бъде позициониран между него и Cadillac Liriq

Производителят все още не съобщава подробности относно новият си модел, но по всичко личи, че не трябва да очакваме осезаеми разлики по отношение електромоторите и наличните батерии. Според неофициалната информация Cadilac Vistiq ще разполага с два електромотора с обща мощност от 507 к.с. и тягова батерия с капацитет 102 кВтч., която би трябвало да осигурява автономия до 494 км. Най-вероятно обаче моделът ще се предлага и във версия с по-голяма мощност на батерията и електромоторите. 

Повече подробности, както и снимки ще бъдат добавени веднага след като станат налични. Кога ще се случи това обаче  не е ясно, тъй като все още очакваме информация и снимки за представеният преди няколко месеца Cadillac Optiq, който се очертава да бъде най-достъпният електрически SUV на марката. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар