сряда, 26 юли 2023 г.

Третото поколение на Mitsubishi L200 / Triton представено в Тайланд

 Почти 10 години след представянето на последното поколение Mitsubishi L200 / Triton, марката представя третото поколение на модела, който ще бъде наличен на пазара още това лято, а в Япония от началото на 2024 година. Моделът разполага с груб дизайн с двуредови предни светлини и голяма радиаторна решетка издържани в новия стил на марката. Новото Mitsubishi L200 / Triton ще се предлага с единична, двойна и клубна кабина, а общата дължина ще варира между 5.26 до 5.36 метра, като междуосието и в трите случая е 3.13 метра.

Интериора е меко казано разочароващ, тъй като подхожда за модел от преди 5-6 години. Таблото е с остаряло оформление с аналогов инструментариум пред водача и плаващ екран на централната конзола за мултимедийната система, която се предлага срещу доплащане. На борда все пак присъстват системи за подпомагане на шофирането и увеличаване на безопасността на пътниците като: сензори за обекти в сляпата точка на водача, система за продотвратяване на сблъсък, адаптивен автопилот, контрол при спускане и подпомагане при потегляне по наклон и ASC, които ще бъдат налични в серийното оборудване. 

Под капака на новото Mitsubishi L200 / Triton, място ще намира 2.4 литров, 4-цилиндров, турбо дизел във версии на мощност от 148, 181 и 204 к.с., куплирани с 6-степенна, механична или автоматична трансмисия задвижващи задните колела, чрез електронно контролиран диференциал. Срещу доплащане е налична и версия със задвижване на четирите колела оборудвана с ново поколение на 4WD системата и четири режима на работа, придружена с допълнителен диференциал с ограничено приплъзване. За сега нищо не се съобщава за бензинова версия на модела. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар