понеделник, 31 юли 2023 г.

Geely Binrui получава нова версия с нова визия и по-ниска цена наречена Cool

Ясно е, че китайският пазар е един от най-динамичните в света и даден производител, ако продава по 10 000 автомобила месечно, то тези показатели могат да спаднат с 77-80% в рамките на само един месец. Такъв е случаят с обновеният Geely Binrui, който до преди няколко месеца продажбите достигаха до 9 800 бройки. През юни месец обаче, моделът е регистрирал едва 1280 продажби, което кара производителят да реагира светкавично и да представи нова версия на модела наречена Cool. В рамките за няма и месец, дизайнерите са променили дизайна на радиаторната решетка и броните, като придават съвсем нова визия на модела, който ще се предлага и с по-ниска цена. Освен това е добавен и нов цвят за който клиентите  няма да доплащат.

Промени в интериора практически няма, но качеството на материалети е леко занижено, а  амбиентното осветление отпада от серийната комплектация. Базовото оборудване остава същото, което за европейското стандарти е повече от богато с цифров инструментален панел пред вадача и 12.3-инчова мултимедийна система. Пълен ел пакет, интериор от веган кожа, климатроник, и пакет от асистенти намират своето място и Binrui Cool, чиято цена ще стартира от 11 200 долара. 

Под капака също няма промени. Там място намира 1.5 литровият, турбо бензинов мотор с мощност 181 к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия задвижваща предните колела. С него седанът ускорява до 100 км/ч. за 7.1 секунди, като средният разход е в рамките на 5.9л/100км. По-маломощната версия с 1.4 литровият, агрегат за сега няма да получи модификацията Cool.

Няма коментари:

Публикуване на коментар