сряда, 9 март 2022 г.

Geely Binrui с обстоен фейслифт и нов интериор

 За четири години китайският седан - Geely Binrui, получава втора модернизация наречена този път - Binrui Cool. Този път седанът получава обстоен фейслифт и изцяло нова предна част с агресивен дизайн в новия стил на марката наречен Energy Storm. Предните и задните светлини са с изцяло LED технология, а новите брони са увеличили общата дължина на модела с 3 см. и сега, тя възлиза на 4.71 метра.

Ако външните промени са обстойни, то интериорът е изцяло нов и се радва на всички най-нови технологии с които марката разполага в момента. Пред водача място намира цифров панел с два  дисплея, съответно 10.2-инча за инструменталният клъстер и 12.3-инча за мултимедийната система с гласов контрол, чрез който се контролират и функциите на климатичната инсталация. Впечатление прави и централната конзола между седалките, където скоростният лост е заменен от елегантен джойстик, а амбиентното осветление може да достигне палитра от 72 цвята в зависимост от нивото на обзавеждане. 

Под капака на Geely Binrui Cool, място намира изцяло новият агрегат, който прави дебют именно в този модел. Това е 4-цилиндровият, 1.5 литров турбо бензинов мотор разработен съвместно Volvo, чиято мощност възлиза на 181 к.с. за него е предвидена двудискова трансмисия, а позната CVT, остава налична за версията с 1.4 литровият, турбо мотор и мощност 141 к.с. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар