вторник, 18 юли 2023 г.

Изненадващо изцяло новият Chevrolet Traverse ще се предлага само с конвенционално задвижване

 За радост на феновете на модела, новото поколение на Chevrolet Traverse ще се предлага с конвенционално задвижване и по-здрав външен вид, което ще привлече още нови клиенти на модела. Неговите продажби трябва да стартират в началото на следващата година, като цените няма да бъдат много по-високи от тези на настоящият модел, който в момента се предлага за около 35 000 долара. Дизайна е издържан в стилът на представеният миналата година Chevrolet Colorado, но налага малко по-елегантен стил. 

Новият Chevrolet Travers ще се предлага с три реда седалки с място за 7 или 8 човека, а стандартно на борда място ще намират множество системи за подпомагане на шофирането. Системата за автономно шофиране на GM с името Super Cruise ще се предлага срещу доплащане и абонамент. Пред водача място намира цифров панел с 11-инчов инструментариум и 17.7-инчова инфотайнмънт система с висока резолюция на картината, която явно идва директно от Chevrolet Equinox EV. За добрата атмосфера ще се грижи и огромният отваряем панорамен покрив, който ще се предлага за по-високо оборудваните версии. 

За задвижване Chevroelet Traverse ще разчита на нов 4-илиндров,  2.5 литров турбо бензинов с мощност 319 к.с., без каквато и да е електрификация. Серийно той е куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия и задвижване на предните колела, а срещу доплащане ще бъде налична и 4х4 трансмисия. На разположение ще бъде и офроуд версия наречена Z71 с дъпълнителни 25 мм. на пътният просвет, допълнителен режим на движение за извън пътя, специални гуми и допълнителни предпазни елементи. 

До края на годината се очаква да бъде представен и технически еднаквият GMC Acadia, което по традиция разполага с по-груб дизайн и по-богато оборудване. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар