вторник, 18 юли 2023 г.

Новото поколение на Hyundai Santa Fe с революционен и дързък дизайн

 Петото поколение на Hyundai Santa Fe, бе показано официално преди неговата премиера, която ще се сътои през август месец. Официалните снимки на модела показват смел, революционен и дързък дизайн, който намира баланс между градската урбанизация и дивата природа. Не за първи път корейците доказват, че вече са задминалите своите ментори в лицето на японските производители и без свян представят своите модели. 

Новият Hyundai Santa Fe ще се предлага с три реда седалки и ще предлага място за 6 или 7 човека в зависимост от версията. Интериорът е многофункционален и предлага огромно вътрешно пространство, което е важно за потребителите по време на дълги пътувания. неговият дизайн перфектно кореспондира с дизайна на екстериора и подчертава хоризонталните прави линии, като същевременно повишават усещането за простор. Модерният цифров панел, извит към водача с два сдвоени 12.3-инчови екрана и плаващата централна конзола с плоско дъно и двете подложки за безжично зареждане на телефони, също перфектно се вписват в изисканата обстановка. Оборудването ще бъде пребогато, като на борда серийно място ще намират и пакет от камери с обзор 360 градуса. 

Официална информация относно задвижването все още не е разпространена и ще бъде добавена към този пост, веднага след като тя стане налична. Според източници близки до марката, новото Santa Fe ще се предлага с конвенционално задвижване с бензинови агрегати, както и като Plug-in хибрид.

+++++++++++++++++++++++++++++++

В зависимост от региона в който новият Santa Fe ще се предлага, той ще бъде наличен с 2.5 литров, атмосферен мотор с мощност 191 к.с., както и с неговата турбо версия с мощност 281 к.с. Хибридната версия разчита на 1.6 литров бензинов мотор съчетан с електромотор с обща мощност от 180 к.с. Налична ще бъде PHEV хибридна версия със същият 1.6 литров мотор, но общата мощност на системата възлиза на 160 к.с. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар