четвъртък, 4 юни 2020 г.

Обновеният Hyundai Santa Fe: Фейслифт или нов модел?

Две години след представянето на новото поколение Hyundai Santa Fe, корейците не само обновяват модела, а го подлагат на обстойно подобрение, кото говори, че моделът не се приема според очакванията на компанията. Според информацията фейслифт версията освен напълно промененият си външен вид, разполага и със силно обновена платформа, която ще стане основа и за наследника на модела, който явно ще видим в близките 3-4 години. Производителят съобщава още, че новата платформа е повишени качества на издръжливост и възможност за усукване благодарение на интегрираната плоча от високоякостна стомана и новото горещо щамповане на компонентите.
Все още няма информация относно агрегатите, които ще намират място в обновената версия, но става ясно, че за първи път в моделното семейство на Santa Fe ще разполага с хибридна и Plug-in хибридна версия. 
Интериора е изцяло нов и съобразен с последните тенденции при водещите производители. Пред водача място намира цифров инструментален панел с 12.3-инчов дисплей, инфотайнмънт система с 10.2-инчов екран, а скоростният лост е заменен от конзола с бутони. Ситемата за задвижване на всички колела - HTRAC, разполага с въртящ се клъстер за смяна на различните настройки: пясък, сняг и кал, еко, спорт, комфорт и интелигент. 
Цени все още не се съобщават, но става ясно, че продажбите на обновеният Hyundai Santa Fe ще започнат от септември месец. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар