неделя, 23 април 2023 г.

Първото поколение на Dacia Logan се превърна в Saipa Cadila

Преди няколко дни иранската компания представи своят нов модел наречен Saipa Cadila. От снимките веднага става ясно, че моделът е базиран на първото поколение Dacia/Renault Logan, въпреки силно промененият си дизайн. Новата предна и задна част на компактният седан придават модерно и дори спортно излъчване със своите LED светлини, но така или иначе не можем да говорим за какъвто и да е финес или изтънченост. 

В интериора също се наблюдават известни промени, като върховите версии на Saipa Cadila ще са оборудвани с кожен волан с плоско дъно, ел. пакет, медийна система, климатична инсталация, ABS и две въздушни възглавници. Типично за моделите на марката, качеството на материалите е под особенно мнение, както и качеството на изпълнение. 

За задвижване на иранският модел е избран 1.6 литровият, 4-цилиндров, бензинов мотор с променливи фази на впръскване и мощност 106 к.с. Той е куплиран с 5-степенна, механична скоростна кутия, но в по-късен етап производителят обещава и CVT, която ще се предлага като опция. Цени за момента не се съобщават, но според анонимни източници, този модел има огромен шанс да се предлага в Русия, заедно със седана Saipa Shahin

Няма коментари:

Публикуване на коментар