понеделник, 23 юли 2018 г.

Saipa Shahin наличен в Иран до края на годината

Иранската марка представя първият си самостоятелен модел, който ще бъде наличен на местния пазар до края на тази година. Седанът носи името Shahin и е разработен съвместно с китайската Brilliance. С дължина от - 4.46 , ширина - 1.76 и височина - 1.5 метра Saipa Shahin, предлага достатъчно място за пет човека, като багажното пространство е близо 500л., а общото тегло - 1260кг. 
Под капака ще бъде наличен 1.6 литров, бензинов агрегат с мощност 113к.с., куплиран с 5-степенна, механична или 6-степенна, автоматична трансмисия. Според информацията в по-късен етап автомобилът ще бъде наличен и с 1.2 литров, турбо агрегат с мощност 130 и 160к.с., доставян от австрийската компания AVL. 
Базовото оборудване ще бъде относително богато, а срещу доплащане ще могат да се поръчат и неща като: ел. седалки от кожа, мултимедия с 10-инчов екран, базключов достъп и старт, круиз контрол, парктроник, камера за заден ход, мултифункционален волан и др. Цените все още не са обявени, но така или иначе имайки предвид ембаргото наложено над страната, експорт не се очаква.

Няма коментари:

Публикуване на коментар