неделя, 13 ноември 2022 г.

BAW Calorie e най-достъпният товарен модел в Китай

 От този месец в Китай, BAW започна производството на товарен модел наречен Calorie. Това ще бъде и най-достъпният пикап на пазара, тъй като базовата версия ще стартира с цена от едва 8 270 долара, което обяснява и непретенциозният му дизайн. Освен в Китай, обаче новият модел на BAW ще се предлага в страни като Иран и Пакистан, както и на някои пазари в Африка. При всички случаи купето е с 4 врати и място за 5 човека, но в две версии на междуосие, което се отрязява на таварния обем. 

Интериора изненадва със своето оборудване и качество имайки предвид ценовият диапазон на модела. Серийно на борда място намира цифров клъстер с два сдвоени 10.2-инчови дисплея, съответно за инструментариума и мултимедийната система. Наред с това салона е изработен от твърда изкуствена кожа, а на борда място намират две въздушни възглавници, сензори за налягане на гумите, ел. пакет, мултифункционален волан, камера за заден ход и др. 

За задвижване BAW Calorie разчита на 2.0 литров, бензинов мотор с мощност 144 к.с., което означава, че моделът ще отиде в по-високата данъчна ставка, което най-вероятно ще бъде и един от неговите недостатъци. Трансмисията налична за модела е 5-степенна, механична предаваща движението към задните колела. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар