понеделник, 24 октомври 2022 г.

Hyundai Lafesta с фейслифт и N-версия

 За да бъдат конкурентно способни, успоредно с обновяването на своят семеен модел, корейците представят N-версия на предлаганият в Китай - Hyundai Lafesta. Спортният фастбек получава спортна визия, която го различава коренно от така наречените цивилни версии с нов дизайн на броните, нова радиаторна решетка, спортни прагове, нови странични огледала и респектиращ заден спойлер, който се съчетава със спортната задна броня. Като цяло външните промени на моделното семейство се свеждат до наличието на нови LED светлини, радиаторна решетка и брони. 

Наред с това Hyundai Lafesta N притежава и нов - 1.5 литров, турбо мотор с мощност 200 к.с. и 7-степенна трансмисия с двоен съединител с възможност за смяна на предавките от волана, който заменя настоящият - 1.6 лилитров мотор с мощност 204 к.с. Това ще доведе и до по-малки разходи на собствениците, тъй като се влиза в границите на моделите с работен обем до 1.5 литра. 

Интериора е изцяло нов, а оборудването по-богато въпреки, че вече серийно моделът ще се предлага с еднозонов климатик. Пред водача място намира инструментален клъстер с два сдвоени 10.2-инчови дисплея за инструменталният панел и инфотайнмънт системата, както и нови контролери за климатичната инсталация. Централната конзола между седалките също е с нов дизайн и поставка за безжично зареждане на телефони. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар