понеделник, 12 септември 2022 г.

Lincoln Corsair с фейслифт

 Представен през 2019 година - Lincoln Corsair, получава планирано обновяване, което включва и леки козметични промени. Те са свързани с наличието на нова радиаторна решетка, нов дизайн на предната и задната броня, както и някои други дребни детайли. Добавени са и два нови - модерни цвята наречени Whisper Blue и Crystal Red. 

Интериора на обновеният Lincoln Corsair се характеризира с широкоекранен, 13.2-инчов дисплей за новата инфотайнмънт система, която идва от 7-местният Lincoln Nautilus, чрез която се управляват и функциите на климатичната инсталация, което от своя страна е разстоварила централната конзола по отношение броя на физическите бутони. Цифровият инструментален панел пред водача остава 12.3-инча, но е с нова графика. налични на борда са и някои нови асистенти подпомагащи шофирането, като активната система за поддържане движението в пътното платно и сензор за обекти в сляпата зона на водача разпознаваща колоездачи и пешеходци. 

Фейслифт версията на Corsair ще се предлага само в две опции на задвижване. Базовата версия е налична с подобрен - 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 250 к.с., куплиран серийно с 8-степенната, автоматична трансмисия предаваща движението към предните или четирите колела в зависимост от модификацията. На върха в гамата стои хибридната версия с 2.5 литров, бензинов мотор съчетан с електромотор, чиято обща мощност възлиза на 290 к.с. При нея задвижването е от типа e-AWD, а трансмисията - CVT. 

Продажбите на обновеният Lincoln Corsair в САЩ, стартират от началото на следващата година с цена от 38 690 долара, което в момента възлиза на около 38 100 евро, което е значително по-малко от това което иска Audi за базовата версия на актуалното - Q5 в Европа. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар