петък, 20 ноември 2020 г.

Фейслифт и нов агрегат за Lincoln Nautilus

 Бъдещето на американската марка не е никак розово и Ford, много добре знае това. Въпреки широката гама от SUV модели, чието търсене не продължава да намалява, моделите на Lincoln, така и не съумяват да намерят подобаващо количество клиенти. Днес, бе представен официално фейслифт версията на Lincoln Nautilus, който е един от най-добре продаваните модели и бе представен преди три години, но в същност това е преработена версия на Lincoln MKX. Външните промени са леки, но  придават по-стилно излъчване на модела, а към цветовата палитра са добавени и три нови цвята. 


Най-интересното в модела за 2022 година е интериора. Той е изцяло нов и съответства с последните модели на марката. Пред водача наблюдаваме цифров инструментален панел с размер от 12.3-инча, а новата инфотайнмънт система с гласов контрол разполага с 13.2-инчов, плаващ дисплей. Налични са и нови материали, както и обогатен избор за цвят на материите. Оборудването е подобрено, като серийно за модела ще се предлагат редица системи и асистенти за подпомагане на шофирането.


Обновеният модел ще разполага с нов - 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 250к.с., както и на познатият - 2.7 литров, V6-цилиндров, турбо агрегат с мощност 335к.с. Нищо не се споменава за 3.7 литровият агрегат, но най-вероятно той ще отпадне от гамата на модела. При всички случаи трансмисията е 8-степенна, автоматична.

Няма коментари:

Публикуване на коментар